maandag 3 september 2012

Streekmarkt Nooterhof





Zondag 2 september 2012 stonden we voor de Vereniging van Jeugdtuinen met een kraampje op de Streekmarkt in Doepark Nooterhof. We hebben promotie gemaakt voor de jeugdtuinen met een mooie uitstalling van groenten, gereedschap, bloemen en foto's en wervende tekst.

De dag was erg geslaagd. We hadden veel aanloop van jong en oud en de reacties waren erg enthousiast. Veel vragen en opmerkingen over de groenten die we uitgestald hadden. Vooral de rode snijbiet maakte de tongen los! Ook verhalen van ouderen die vroeger ook een jeugdtuintje hadden en daar nog met veel plezier en nostalgie aan terug dachten. In gebouw de Kruidwisch, waar we naast stonden, is de permanente tentoonstelling over de geschiedenis en ontstaan van de jeugdtuinen in Zwolle. Natuurlijk verwezen we hier ook naar.

Er waren 7 bezoekers die belangstelling hadden om volgend jaar ook vrijwilliger te worden, heel mooi. We hebben een erg leuke en gezellige dag gehad!

"De standhouders" waren afwisselend: Alie Reuvekamp, Josefien de Ridder, Alie Jansen, Marit Nijhuis, Jenny Nieuwenhuis, Greet Drost en Diet ter Stege

Geen opmerkingen: