donderdag 12 april 2012

De deelnemers zijn aangemeld!

Een van de eerste aanmeldingen

Op donderdag 12 april was 't dan zover, de ingeschreven deelnemers konden zich aanmelden middels betaling van de contributie. Ondanks dat 't weer niet helemaal meewerkte, in de Jeugdtuin Zwolle-Zuid was nog een gedeelte bedekt met een laag sneeuw/hagel, heeft iedereen kennis kunnen maken met zijn/haar tuinbegeleider en een kijkje kunnen nemen in de tuin. Want het echte tuinieren begint pas volgende week maandag of dinsdag, afhankelijk voor welke dagen je je aangemeld hebt.

Jeugdtuin Zwolle-Zuid heeft reeds een aantal foto's aangeleverd; deze kun je alhier bekijken (even aanklikken). We proberen ook dit jaar wederom wekelijks een verslag te schrijven in welke werkzaamheden we gedaan hebben en laten dit ook zien door middel van foto en/of film. Heb je zelf ook iets leuks meegemaakt of wil je vertellen wat je ervaringen zijn, dan kun je dit versturen naar jeugdtuinen.zwolle@gmail.com. De webmaster zal ervoor zorgen dat jouw bijdrage dan ook op deze website geplaatst wordt.

Tenslotte willen we als vereniging nog even onder jullie aandacht brengen dat op de deelnemerskaart, die je vandaag hebt meegekregen, alle informatie staat wat te doen als je een keer niet kan komen. Bewaar deze kaart goed, want hierop staat de naam en telefoonnummer van jouw tuinbegeleider die je kunt bellen als je afwezig bent. Mocht dit op een later tijdstip even niet te vinden zijn dan vindt je dezelfde informatie in de digitale vorm alhier (even aanklikken). 

Geen opmerkingen: