donderdag 25 april 2013

Sticker Jeugdtuinen in Zwolle!

Als 't goed is heeft iedere tuindeelnemer vandaag deze sticker ontvangen, zodat je via de vermelde URL op onze Facebookpagina bent kunnen komen!

Hartelijk welkom op de 'digitale Jeugdtuin van Zwolle'!
Klik op onze Facebook-pagina "vind ik leuk" zodat je elke update automatisch op je wall/prikbord geplaatst krijgt en op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

Geef deze weblink ook door aan alle papa's, mama's, verzorgers, broers, zussen, opa's, oma's, ooms, tantes, enz., enz. en zij kunnen allemaal meekijken wat jullie wekelijks aan werkzaamheden verrichten in je tuin!

Misschien krijg je ze wel zóver, dat zij eens een kijkje komen nemen en/of een hapje mee-eten van jouw overheerlijke groenten en kruiden, of dat zij straks (in bijv. de zomervakantie) jou komen helpen in jouw tuin.

En, bovendien..., zou 't ook wel leuk zijn als zij hier dan ook een foto en/of verslaglegging doen wat zij meegemaakt hebben in een van de honderden tuinen die onze jeugdige tuindeelnemers bijhouden en verzorgen; is dat een idéé...?

Rest ons jullie allen een hele fijne 'meivakantie' toe te wensen, geniet bovenal van de troonswisseling en alle daarbij horende activiteiten! We zien elkaar op maandag 6 of dinsdag 7 mei terug!

Namens alle medewerkers van de ROVA en tuinvrijwilligers!

Geen opmerkingen: