woensdag 17 april 2013

Naambordjes Jeugdtuinen te Zwolle 2013

Prijsuitreiking mooiste naambordje Jeugdtuinen Zwolle-Zuid 2012 "De Winnaars"IMG_3534Naambordje in Jeugdtuinen Zwolle ZuidIMG_3534Naambordje in Jeugdtuinen Zwolle-ZuidNaambordje in Jeugdtuinen Zwolle-Zuid
Jeugdtuin Zwolle-Zuid week 19 010Een van de naambordjesEen van de naambordjesNaambordje in Jeugdtuinen Zwolle-ZuidIMG_3533Dit naambordje staat er gekleurd bij!
Jeugdtuin Zwolle-Zuid week 19 009Naambordje in Jeugdtuinen Zwolle-ZuidNaambordje in Jeugdtuinen Zwolle-ZuidIMG_3532Prijsuitreiking mooiste naambordje Jeugdtuin Zwolle-Zuid 2011Naambordje in Jeugdtuinen Zwolle-Zuid
IMG_3551Een van de naambordjesEen van de naambordjesNaambordje in Jeugdtuinen Zwolle ZuidJeugdtuin Zwolle-Zuid week 19 025Prijsuitreiking mooiste naambordje Jeugdtuinen Zwolle-Zuid 2012 "2e Prijs"
Elk jaar organiseren we de wedstrijd "Mooiste Naambordje van de Jeugdtuin", waarin alle deelnemers mogen meedoen. Want als het goed is hebben alle kinderen van hun begeleider(s) gehoord dat zij een naambordje voor hun tuin mogen maken.

Op alle drie de jeugdtuinlocaties zal dus een afzonderlijke wedstrijd gehouden worden alwaar aan de makers van de mooiste naambordjes een prachtige prijs uitgereikt zal worden. Dit zal ergens in het begin van de maand mei plaatsvinden. Exacte datum horen jullie op de jeugdtuin zelf.

Zoals de foto's laten zien hebben in afgelopen twee tuinseizoenen vele kinderen hun uiterste best gedaan om er wat moois van te maken. We zijn dan ook benieuwd of jullie dit kunnen evenaren, óf misschien wel nog móóier...? Let wel: Van ouders wordt verwacht om niét mee te helpen, echter mogen natuurlijk wel aanwijzingen geven. Een goede tip van ons is: Geef jouw eigen creativiteit de meeste ruimte, dan wordt 't naambordje altijd de mooiste!!

Iedereen véél succes!!

Geen opmerkingen: