woensdag 5 juni 2013

Afwezigheid tijdens de zomervakantie 2013


De zomervakantie 2013!

Het duurt weliswaar nog een aantal weken, maar vanaf 6 juli 2013 t/m 18 augustus 2013 (dus week 28 t/m 33) heeft het basisonderwijs van Noord-Nederland zomervakantie.

Neee.., dat betekent NIET dat de Jeugdtuinen in Zwolle ook vakantie hebben, immers al het mooie wat we gezaaid en geplant hebben groeit natuurlijk gewoon door! 

De meesten van ons hebben al een vakantiebestemming vast gelegd en de mogelijkheid bestaat dat uw kind als deelnemer een aantal dagen niet aanwezig kan zijn op de tuin. We vragen u als ouder/verzorger dan ook om dit zo spoedig mogelijk aan de tuinbegeleider door te geven, zodat bij afwezigheid 't tuintje toch onderhouden kan worden. Indien u familie / vriend / goede buur enz. bereid gevonden heeft om 'de honneurs' waar te nemen in het tuintje, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Geef u dat dan ook even door...? 

WEL betekent 't dat het tuinieren niet s'middags plaats zal vinden (dit in verband met warmte) maar s'morgens tussen 9.00-10.00 uur. Dit geldt voor alle drie de tuinlocaties.  Nadere informatie over welke dagen dit zal zijn volgt zo spoedig mogelijk.

Geen opmerkingen: